Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Ολοκλήρωση της αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου







Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την 13-10-2011 η διαδικασία της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου     της Ανώνυμης Ναυτιλιακή Εταιρεία Θάσου (Α.Ν.Ε.Θ.) που είχε αποφασιστεί από την Γενική Συνέλευση της εταιρείας την 10/07/2011.
Από την συμμετοχή των μετόχων στην αύξηση συγκεντρώθηκε το ποσό των 3.483.168,00   ΕΥΡΩ . Σύμφωνα με τον νόμο και την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης   το ποσό των 3.213.168,00 Ευρώ θα κεφαλαιοποιηθεί με έκδοση 1.071.056  νέων μετοχών που θα παραδοθούν στους μετόχους που μετείχαν στην αύξηση και ποσό 270.000,00 Ευρώ       θα παραμείνει ως αποθεματικό σε ειδικό λογαριασμό από την διάθεση μετοχών υπέρ     το άρτιο.
Μετά την τελευταία αύξηση το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας θα διαμορφωθεί συνολικά στο ποσό των 9.119.190,00 Ευρώ και θα διαιρείται   σε 3.039.730 ονομαστικές μετοχές ονομαστικής αξίας τριών (3,00) ευρώ εκάστης .
Με δεδομένη την δύσκολη οικονομική συγκυρία   το ποσό που συγκεντρώθηκε κρίνεται απόλυτα ικανοποιητικό και αντανακλά  την εμπιστοσύνη των μετόχων προς την εταιρεία και την προοπτική ανάπτυξης που η ίδια έχει.
Η διαχείριση του ποσού που συγκεντρώθηκε θα γίνει με ιδιαίτερη προσοχή στην κατεύθυνση του περιορισμού των δανειακών υποχρεώσεων ,   της αναδιάρθρωσης του στόλου και της επιστροφής της εταιρείας σε περιόδους κερδοφορίας με περαιτέρω ενίσχυση του σημαντικού ρόλου που αυτή κατέχει    στις τοπικές θαλάσσιες συγκοινωνίες.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ν.Ε.Θ. επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους τους μετόχους για την στήριξη που προσφέρουν στην εταιρεία   και την σημερινή Διοίκηση και ιδιαίτερα αυτούς μετόχους που μετείχαν στην τελευταία επιτυχημένη αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.