Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Η NEL LINES ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ “ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤOΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”

Η NEL LINES, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, στηρίζει τον εθελοντικό οργανισμό “Το Χαμόγελο του Παιδιού”. Την ημέρα εκείνη, στην είσοδο των πλοίων της εταιρείας και σε όλα τα λιμάνια που προσεγγίζει
ο στόλος μας, θα βρίσκεται ο κουμπαράς του “Χαμόγελου του Παιδιού”. Έτσι τα πλοία θα αποτελέσουν τη γέφυρα που θα ενώσει όλα τα λιμάνια για να μπορέσουν οι κάτοικοι των πόλεων να συνεισφέρουν στην προσπάθεια αυτή.

Η Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου, θέλοντας να στηρίξει ένα τόσο σπουδαίο έργο, σαν αυτό που πραγματοποιείται στο “Χαμόγελο του Παιδιού” κάτω από αντίξοες συνθήκες και με κίνδυνο πολλές φορές για τη λειτουργία του, θεωρεί σημαντική τη συμβολή της όχι μόνο την ημέρα εκείνη, αλλά και κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου. Για το λόγο αυτό, οι κουμπαράδες θα παραμείνουν στα πλοία σε εμφανές, προσιτό και ασφαλές σημείο, έτσι ώστε να είναι στη διάθεση των επιβατών. Φυσικά,
η διαδικασία τοποθέτησης του κουμπαρά και καταμέτρησης των χρημάτων που συγκεντρώνονται, θα διέπεται από όλες τις προϋποθέσεις διαφάνειας που απαιτούνται σε τέτοιες περιπτώσεις.
Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στις ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που πραγματοποιεί η NEL LINES και που έχουν πάντα αφετηρία τον άνθρωπο. Σε μια δύσκολη εποχή για όλους, τα παιδιά είναι εκείνα που δεν πρέπει να χάσουν το χαμόγελό τους, γιατί αποτελούν ασπίδα αισιοδοξίας και ελπίδας για το μέλλον.
Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στα πλοία της NEL LINES για να δώσουμε όλοι μαζί χαμόγελο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.