Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Ο ΟΛΒ στη διεθνή έκθεση κρουαζιέρας στο Μαϊάμι

Ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου συνεχίζει τις προσπάθειες για να αναδειχθεί ο Βόλος, αλλά και η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε τουριστικό προορισμό για την κρουαζιέρα, αλλά και γενικότερα για τον θαλάσσιο τουρισμό.
Από πλευράς Ελληνικής Κυβέρνησης την Ελλάδα εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής  κ. Θάνος Πάλλης.
Στην αποστολή του Ο.Λ.Β. συμμετείχαν ο Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλός του κ. Γιάννης Πρίγκος και το μέλος της τεχνικής επιτροπής κρουαζιέρας και αντιπρόσωπος του λιμανιού του Βόλου στην Ένωση Λιμένων Ελλάδας κ. Παναγιώτης Φεύγας.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης έγιναν συζητήσεις με εκπροσώπους των ομίλων Royal Caribbean και Carnival, καθώς και της MSC που ενδιαφέρθηκαν να ξεκινήσουν την διαδικασία ένταξης του Βόλου σε μελλοντικά προγράμματα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον διευρυμένο προορισμό έδειξαν και οι εταιρείες ΝCL, Holland America, Seabourn και Silversea. Στελέχη των εταιρειών αυτών προσκλήθηκαν να επισκεφτούν τον Βόλο για να αποκτήσουν μεγαλύτερη αντίληψη των δυνατοτήτων που υπάρχουν πέρα από τον πάντοτε ισχυρό πόλο έλξης που είναι τα Μετέωρα

Μετά το τέλος της έκθεσης ο κ. Πρίγκος δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την παρουσία του Ο.Λ.Β. και σημείωσε πως η προοπτική της ανάπτυξης της κρουαζιέρας είναι πολύ σημαντική και δεν μπορεί παρά να είναι κοινός στόχος όλων των φορέων της περιοχής και κυρίως του Δήμου Βόλου, του Εμπορικού Επιμελητηρίου και της Περιφέρειας και πρέπει να συνδυαστεί με την ανάπτυξη του αεροδρομίου της Ν. Αγχιάλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.